Blurams Home Pro Güvenlik Kamerası - A10C

Blurams Home Pro Security Camera - A10C

Küresel Yüz Tanıma Alanı Lideri bluram'leri İngiltere'ye yayılıyor

Küresel akıllı video çözümü sağlayıcısı, her ailenin erişebileceği yenilikçi, akıllı ve güvenlik güvenlik kamerası olan temel ürününü tanıtıyor

Londra, 30 Eylül 2019 - dünyanın önde gelen akıllı video çözümü sağlayıcısı blurams, bugün her aile için akıllı bir AI ev cihazı olan bluram Home Pro Security Camera-1080p'yi duyurdu. Mükemmel AI yüz tanıma özelliği, akıllı bir sisteme sahiptir ve kaygısız yaşamanıza ve kolayca kullanmanıza izin vermek için Alexa ile birlikte çalışır.

"Piyasada çok sayıda güvenlik kamerası var, ancak biz daha çok insanların konforunu nasıl artıracağımız ve müşterilere daha verimli ve akıllıca hizmet sunacağımızla ilgileniyoruz, bu nedenle blurams Home Pro Güvenlik Kamerasını piyasaya sürdük." dedi, blurams'ın Kurucu Ortağı ve CEO'su Domingo Deng. "Bulutumuz, farklı yüzlerin tanınması için AI algoritmalarıyla entegre edilebilir, böylece insanlar, ailelerinden herhangi birinin resimleri ve adlarıyla özel bildirimler almak için uygulamamızda ailelerinin adını verebilir."

"Marka adının kökeniyle ilgili olarak, blu(e) teknoloji rengini temsil eder ve koçlar müşterilerimize getirmek istediklerimizi - Güvenilirlik, Kullanılabilirlik, Sürdürülebilirlik ve Güvenlik - sembolize eder. Bluams Marka Direktörü Sergio Lee dedi. “Markanın burada bir çaylak olduğunu bulanıklaştırabilirsiniz, ancak bundan önce biz zaten bu alanda kıdemliyiz. 20 milyondan fazla kayıtlı kullanıcımız, 5 milyondan fazla çevrimiçi cihazımız var ve platformda 190'dan fazla ülke ve bölgeye satış yapıyoruz. Tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunmak istiyoruz, bu nedenle blurams doğdu."

Artık yalnızca Ekim ayında, blurams blurams kamera satın alan tüm yeni kullanıcılara blurams İngiliz abonelik planı sunuyor; bu, üç aylık ücretsiz bulut depolama denemesi ve AI yüz tanıma işlevi anlamına geliyor.

• 1080p full HD, 131° FOV canlı akışı ve gelişmiş gece görüşü
  • AI Yüz Tanıma: İnsanların, aile üyelerinin evde olup olmadığını veya bir yabancı olup olmadığını bilmesini sağlar
  • İki Yönlü Ses: insanların eller serbest arama yoluyla aileleriyle konuşmasına veya evcil hayvana sesli komut göndermesine olanak tanır
  • Alexa ile çalışır: kullanıcı güvenlik kamerasını basit bir sesli komutla kontrol edebilir
  • Çoklu Kamera Görüntüleme: İnsanların Uygulamada bir ekranda aynı anda dört güvenlik kamerasına erişmesine olanak tanır
  • İnsan/ses/hareket algılama ve Siren Alarmı
  • Gizlilik Koruması: kullanıcı gizlilik alanı olarak bir bölge seçebilir, kamera insanların gizliliğini korumak için bölgeyi tamamen bulanıklaştırır
  • Kullanımı kolay: Apple Watch, iPhone ve Android akıllı telefon ile uygulama çiftleri
  • Yeni kullanıcı için üç aylık ücretsiz bulut hizmeti ve AI yüz tanıma işlevi

Fiyatlandırma ve bulunabilirlik:

blurams Home Pro Güvenlik Kamerası 1080p, şimdi Amazon İngiltere'de 49,99 GBP fiyatla satışta. Yalnızca bugün kamera, Amazon.co.uk'de özel bir BLURAMSCAM kodu kullanılarak %20 indirimle satın alınabilir.

Satın alma bağlantısı: https://amzn.to/2AyunGt

Bulanıklıklar hakkında:

Blurams, gelişmiş, akıllı görüntüleme teknolojileri, ürünleri, hizmetleri ve platformlarında lider, uluslararası bir sağlayıcıdır. Teknolojik yeniliği ve ürün deneyimini savunur ve görüntü işleme, bilgisayarla görme ve bulut bilişim vb. alanlarda uçtan uca entegre çözümler üzerinde avantajlar inşa etmiştir. Blurams'ın rekabetçi çözümleri, ürünleri ve hizmetleri, küresel olarak işletmelere ve tüketicilere sağlanmıştır. akıllı gelecek ve kaygısız bir yaşam için kararlılığı.

Daha fazla bilgi için www.blurams.com.wo

adresini ziyaret edin.

Sosyal medyada bizi bulun ve beğenin:

http://bit .ly/youtube-blurams

molly@bluramscom

Bu bölüm şu anda herhangi bir içerik içermemektedir. Kenar çubuğunu kullanarak bu bölüme içerik ekleyin.