Blurams Dış Mekan Kamerası 3MP - A20

Blurams Outdoor Cam 3MP - A20

Blurams, Renkli Gece Görüşlü Yeni Güvenlik Dış Mekan Kamerası 2K'yı Piyasaya Sürüyor

Küresel akıllı video çözümü sağlayıcısı, evinizi güvenli ve her aile için teknolojik olarak erişilebilir durumda tutmak için en iyi genel ev kamerasını sunar.

Albany, 20 Ekim 2021 – Bugün, dünyanın önde gelen akıllı video çözümü sağlayıcısı Blurams, her aile için akıllı bir AI ev cihazı olan Blurams Outdoor Camera 2K'nın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Mükemmel AI yüz tanıma özelliği, gündüz ve gece süper net ve renkli görüntüler için 2K çözünürlüğe ve yerleşik spot ışıklarına sahiptir.

"Birçok ev sahibi ve işletme sahibi, mülkünün güvenliğini korumak istiyor, bu nedenle kullanıcılar tarafından hem gündüz hem de gece hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan kullanılabilecek 2K görüntü kalitesi ve renkli gece görüşüne sahip Blurams Dış Mekan Kamerasını geliştirdik." dedi, Blurams'ın CEO'su Alex. "İnsan algılama, herhangi bir şüpheli etkinlik hakkında onları uyarmak için kullanıcının akıllı telefonuna anında gönderilen bildirimleri tetikleyerek, yerleşik iki yönlü ses ve gerçek zamanlı interkomu kullanarak davetsiz misafirleri caydırmalarına olanak tanır. Kullanıcı evde olmasa bile , mülk güvenli ve emniyetli olabilir."

Kameranın IP66 su geçirmezlik derecesi vardır, bu nedenle fırtınalı havalarda bile kamera tamamen işlevseldir ve 60°C'ye kadar yüksek ve -20°C'ye kadar düşük sıcaklıklara dayanabilir. Ağ bağlantı noktası, gelişmiş bağlantı için doğrudan geniş bandınıza bağlanabilir, ancak yakındaki bir Wi-Fi bağlantısı üzerinden de çalışır.

"Kullanıcıların kameraların gizliliğine ve güvenliğine büyük önem verdiğini anlıyoruz, bu nedenle kullanıcılar bulut hizmetlerimizi kullanmayı seçerse, tüm kullanıcılara tüm video kayıtlarının yerel yüksek güvenlikli Amazon Web Servislerinde (AWS) depolandığına dair güvence verebiliriz. ) bulut veri şifreleme ile," dedi Blurams Ürün Müdürü Valentine. "Bu şekilde, kullanıcıların kamera veya SD Kart çalınsa bile veri veya görüntü kaybı konusunda endişelenmesine gerek kalmıyor. Geniş Ar-Ge ekibimiz, bulutu optimize etmek ve kullanıcılara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için sürekli çalışıyor. "

Kullanıcılar, kaydedilen olaylara birden fazla hızda hızlıca göz atabilir ve farklı olaylar, farklı renk zaman çizelgeleriyle ayırt edilir, bu da kullanıcıların zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlar ve hızlı göz atmayı kolaylaştırır. Blurams Uygulaması, kullanıcı bulut hizmetine abone olduktan sonra gün boyunca kaydedilen videoları depolayacak ve bulut hizmeti için aylık ücret 1,99 ABD dolarından başlıyor. Piyasadaki diğer markaların çoğu, yalnızca bir etkinlik tetiklendiğinde kayda başlayacak ve etkinliğe giden ve olaydan sonraki önemli görüntüleri kaçıracaktır.

Blurams Cloud'un yüz tanıma işlevi sayesinde, ebeveynler, kolay tarama veya aile üyeleriyle paylaşma için otomatik olarak bebeğin albümünde sınıflandırılacak bebeklerinin videolarını çekebilir. Bebeğin benzersiz albümü, ebeveynlerin, çocuklarının hayatının kritik gelişim aşamasındaki önemli anları veya dönüm noktalarını kaçırmamalarını sağlar. Aile üyelerinin veya arkadaşlarının yüzlerini adlandırmak ve saklamak için 16 adede kadar alan vardır ve kullanıcılar her bir kişinin video kliplerini kendi albümlerinin her birinde ayrı ayrı görüntüleyebilir.

• 2K Çözünürlük, 104° Geniş Açı ve Renkli Gece Görüşü: Hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan hem gündüz hem de gece net bir şekilde görün
  • IP66 Su Geçirmezlik Derecesi ve Hava Koşullarına Direnç: fırtınalı havalarda ve 60°C'ye kadar ve -20°C'ye kadar düşük sıcaklıklarda bile çalışır
  • AI Yüz Tanıma: aile üyeleriniz için özel bir albüm oluşturun, video kliplerini hızla görüntüleyin veya paylaşın
  • İki Yönlü Ses: insanların eller serbest arama yoluyla aileleriyle konuşmasına veya evcil hayvana sesli komutlar göndermesine olanak tanır
  • Alexa, Google Asistan, Apple Siri ve IFTTT ile çalışır: kullanıcılar güvenlik kamerasını basit bir sesli komutla kontrol edebilir
  • Çoklu Kamera Görüntüleme: İnsanların Uygulamada bir ekranda aynı anda dört güvenlik kamerasına erişmesine olanak tanır
  • İnsan/Ses/Hareket Algılama ve Siren Alarmı
  • Gizlilik Koruması: kullanıcılar gizlilik alanı olarak bir bölge seçebilir, kamera insanların gizliliğini korumak için bölgeyi tamamen bulanıklaştırır
  • Kullanımı Kolay: Uygulama Apple Watch, iPhone ve Android akıllı telefon ile eşleşir
  • Her yeni cihaz için AI yüz tanıma işlevini içeren bir aylık bulut hizmeti denemesi

Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik:

Blurams Güvenlik Kamerası 2K artık Amazon ABD'de 6999 ABD Doları karşılığında satılmaktadır. Ve Amazon.com'da BLURAMSCAM özel kodunu kullanarak piyasaya sürüldüğü ilk hafta %30 indirim için uygun.

Satın alma bağlantısı: https://amzn.to/3FoshJx

Bluram'lar Hakkında:

Blurams, gelişmiş, akıllı görüntüleme teknolojileri, ürünleri, hizmetleri ve platformlarında lider, uluslararası bir sağlayıcıdır. Teknolojik yeniliği ve ürün deneyimini savunur ve görüntü işleme, bilgisayarla görme ve bulut bilişim vb. alanlarda uçtan uca entegre çözümler üzerinde avantajlar inşa etmiştir. Blurams'ın rekabetçi çözümleri, ürünleri ve hizmetleri, küresel olarak işletmelere ve tüketicilere sunulmuştur. akıllı bir gelecek ve kaygısız bir yaşam için kararlılık.

Daha fazla bilgi için www.blurams.com adresini ziyaret edin.

Bizi sosyal medyada bulun ve beğenin:

http://bit .ly/youtube-blurams

molly@blurams.com

Bu bölüm şu anda herhangi bir içerik içermemektedir. Kenar çubuğunu kullanarak bu bölüme içerik ekleyin.