Blurams Dış Mekan Pro Güvenlik Kamerası -A21C

Blurams Outdoor Pro Security Camera -A21C

blurams Dünyanın İlk Yapay Zeka Yüz Tanıma Dış Mekan Güvenlik Kamerasını ABD'de Piyasaya Sürüyor

Küresel akıllı video çözümü sağlayıcısı, her aile için erişilebilen yenilikçi, akıllı ve güvenlik güvenlik kamerası olan hayati ürününü tanıtıyor

San Francisco, 19 Kasım 2019 - dünyanın önde gelen akıllı video çözümü sağlayıcısı blurams, bugün her aile için akıllı bir AI ev cihazı olan bluram Outdoor Pro Security Camera-1080p'yi duyurdu. Mükemmel AI yüz tanıma özelliği, akıllı bir sisteme sahiptir ve kaygısız yaşamanıza ve kolayca kullanmanıza izin vermek için Alexa ile birlikte çalışır.

"Piyasada çok sayıda güvenlik kamerası var, ancak insanların konforunu nasıl artıracağımız ve müşterilere daha verimli ve akıllıca nasıl hizmet edeceğimiz konusunda daha fazla endişe duyuyoruz, bu nedenle blurams Dış Mekan Pro Güvenlik Kamerasını piyasaya sürdük," dedi Domingo Deng , blurams'ın Kurucu Ortağı ve CEO'su. "Blurams Cloud, farklı yüzlerin tanınması için AI algoritmalarıyla entegre edilebilir, böylece insanlar ailelerinden herhangi birinin resimleri ve adlarıyla özel bildirimler almak için uygulamamızda ailelerini adlandırabilir. ”

AI yüz algılama ve tanıma hakkında, blurams Cloud, milisaniye düzeyinde yüz algılama, yüz görüntüsü kırpma, yüz görüntülerinin kalite değerlendirmesi, yüz hizalama ve yüz tanıma, yüz kümeleme ve video akışındaki diğer işlevler gerçekleştirilebilir, bu da yüz tanıma teknolojisinin gerçek sahnede işbirliksiz modda hızlı işleme gerçekleştirmesini sağlar ve aile, mağaza ve diğer sahnelerde yaygın olarak kullanılabilir. Video akışı verilerinin yapısal analizine dayanarak, kullanıcıların büyük video verilerinde değerli içerik bilgilerini daha hızlı görüntülemesini sağlayabilir. En güvenli depolama çözümü anlamına gelen finans sektörü düzeyinde şifrelemeyi kullanarak blurams Cloud ile blurams kameranızın tüm kayıtlarını güvence altına alın.

Blurams, tüm kullanıcılara blurams Bulut abonelik planı sunuyor, bulut depolama alanı satın alın, ücretsiz AI yüz tanıma alabileceksiniz. Ve bir aylık ücretsiz bulut depolama denemesi ve bir aylık yapay zeka yüz tanıma işlevi anlamına gelen blurams kameraları satın alan yeni kullanıcılar.

• 1080p full HD, 129° FOV canlı yayın ve yıldız ışığında gece görüşü
  • AI Yüz Tanıma: Uygulamada on altı kişiye kadar isim verilebilir ve insanlara aile üyelerinin eve dönüp dönmediğini veya bir yabancı olup olmadığını bilmelerini sağlar
  • Kişi Uyarıları: Biri evinizin dışındaysa, ister paket teslim ediyor, isterse içeri girmeye çalışıyorsa uyarı alın
  • İki Yönlü Ses: insanların eller serbest arama yoluyla aileleriyle konuşmasına veya evcil hayvana sesli komut göndermesine olanak tanır
  • Alexa ile çalışır: kullanıcı güvenlik kamerasını basit bir sesli komutla kontrol edebilir
  • Siren ve Flaş Işığı: sesli ve hafif aktif savunma önlemleri, etkili caydırıcılık ve yabancıların istilasına karşı gözdağı verme yoluyla
  • Hava Koşullarına Dayanıklı: 7/24 nöbette, hava koşullarına dayanıklılık ve yağmura veya parlamaya, sıcak veya soğuğa dayanmak için IP65 derecesi
  • Kullanımı kolay: Uygulama Apple Watch, iPhone ve Android akıllı telefon ile eşleşir
  • Bulut depolama alanı satın alın, yeni kullanıcı için ücretsiz AI yüz tanıma ve bir aylık ücretsiz bulut hizmeti ve bir aylık AI yüz tanıma işlevi elde edebilecek

Fiyatlandırma ve bulunabilirlik:

blurams Dış Mekan Pro Güvenlik Kamerası 1080p, şimdi Amazon'da 78,99 ABD Doları karşılığında mevcut. Sadece ilk üç gün kamera Amazon'da AIOUTDOORPRO özel kodu kullanılarak %20 indirimle satın alınabilir.

Satın alma bağlantısı: https://amzn.to/2OYdj5m

Bulanıklıklar hakkında:

Blurams, gelişmiş, akıllı görüntüleme teknolojileri, ürünleri, hizmetleri ve platformlarında lider, uluslararası bir sağlayıcıdır.Teknolojik yeniliği ve ürün deneyimini savunur ve görüntü işleme, bilgisayarla görü ve bulut bilişimde uçtan uca entegre çözümler üzerinde avantajlar inşa eder, vb. Blurams'ın rekabetçi çözümleri, ürünleri ve hizmetleri işletmelere ve tüketicilere küresel olarak sağlanmıştır akıllı gelecek ve kaygısız yaşam için kararlılık.

Daha fazla bilgi için www.blurams.com adresini ziyaret edin.

Sosyal medyada bizi bulun ve beğenin:

http://bit .ly/youtube-blurams

molly@blurams.com

Bu bölüm şu anda herhangi bir içerik içermemektedir. Kenar çubuğunu kullanarak bu bölüme içerik ekleyin.