Blurams PTZ Outdoor Cam 3MP - S21C Basın Bülteni

Press Release of Blurams PTZ Outdoor Cam 3MP - S21C
Blurams, Otomatik İzlemeli Birinci Sınıf PTZ Dış Mekan Cam 2K'yı Piyasaya Sürüyor
Küresel lider video çözümü sağlayıcısı, evinizi güvende tutmak için en yeni akıllı ev güvenlik kamerasını sunar ve her evin teknolojik olarak erişilebilir olmasını sağlar.
Albany, 23 Şubat 2022 – Bugün, dünyanın önde gelen akıllı video çözümü sağlayıcısı Blurams, Blurams PTZ Daul-Lens Dış Mekan Kamerası 2K'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. – her aile için birinci sınıf bir ev güvenlik cihazı. Mükemmel video kaydı, hem gündüz hem de gece süper net ve renkli görüntüler için 2K çözünürlük ve renkli gece görüşü sunar.
"Sabit bir görüntüleme açısı, kullanıcılara her yönden izleme sağlayamaz, bu nedenle Blurams PTZ Dış Mekan Kamerasını piyasaya sürdük. Kullanıcılar, her köşeyi görüntülemek ve 1X ila 1X arasında yakınlaştırmak için Blurams Uygulaması aracılığıyla kameranın açılarını ayarlayabilir. Tüm yeri görmek için 3MP yüksek çözünürlüklü 9X" dedi Blurams CEO'su Alex." ve ayrıca Uygulamada açılabilen bir gece otomatik seyir ve alarm işlevi de ekledik. Böylece kamera hala koruyabiliyor kullanıcılar uyurken Uygulama push bildirimlerini kaçırsalar bile evler ve mülkler."
Kameranın ağ bağlantı noktası, gelişmiş bağlantı için doğrudan geniş bandınıza bağlanabilir ve ayrıca yakındaki bir Wi-Fi'ye bağlanabilir. IP66 su geçirmezlik derecesine sahiptir, bu nedenle fırtınalı havalarda bile kamera tamamen işlevseldir ve 60°C'ye kadar yüksek ve -20°C'ye kadar düşük sıcaklıklara dayanabilir.
Blurams, her cihaz için bir ömür boyu 24 saatlik ücretsiz döngü kaydı sağlar ve kullanıcılar ayrıca kayıt için bir SD kart kullanabilir. Blurams Uygulaması, 7/24 video kayıtlarını kullanıcı bulut hizmetine abone olduktan sonra depolayacak ve bulut hizmetinin aylık ücreti 1,99$. Piyasadaki diğer markaların çoğu, yalnızca bir etkinlik tetiklendiğinde kayda başlar ve etkinliğe giden ve olaydan sonraki önemli görüntüleri kaçırır.
  • PTZ ve Otomatik İzleme: Kamerayı çeşitli açılara döndürün ve Blurams Uygulaması otomatik olarak -track insan hareketleri ve yabancıları korkutup kaçırmak için sirenini etkinleştirin.
  • Çift Lensli 3MP: 1X - 9X arası dijital yakınlaştırma, 3MP yüksek çözünürlükte daha uzağı ve daha net görmenizi sağlar.
  • Anında Uyarılar: Hareketleri/sesleri algılarken akıllı telefonunuza gönderilen anlık bildirimleri alın.
  • Renkli Gece Görüşü: Yerleşik dört 850nm IR LED, 10-15m mesafede daha parlak renklerde her şeyi daha net görebilirsiniz.
  • Opsiyonel 24/7 Kayıt: Bir güç kaynağına bağlandığında kesintisiz kayıt, tüm videoları oynatmanıza olanak tanır.
  • IP66 Sertifikalı Hava Koşullarına Dayanıklı: Yağmur, güneş, ısı veya soğuğa dayanacak şekilde IP66 sertifikalı.
  • Kablosuz veya Kablolu Bağlantı: Wi-Fi'ye bağlanın veya kamerayı kurmak için bir Ethernet kablosu kullanın. İki seçenek, kullanımı daha esnek.
Fiyatlandırma ve bulunabilirlik:
Blurams PTZ Dış Mekan Kamerası 2K artık Amazon ABD'de ve web sitesinde 5999 dolara satılıyor. Ve piyasaya çıkışının ilk haftasında %30'a varan indirim için uygundur. İşte promosyon bilgileri aşağıdadır.
Amazon Satın Alma Bağlantısı: https://amzn.to/3s1PcFU
BRPTZCAMERA kodunu kullanarak %20 İndirim
Web Sitesi Satın Alma Bağlantısı: https://bit.ly/36mRy9T
BRPTZCAMERA1P kodunu kullanarak 1 paket kamerada %15 İndirim
2'li kamerada BRPTZCAMERA2P kodunu kullanarak %25 İndirim
BRPTZCAMERA4P kodunu kullanarak 4'lü kamerada %30 İndirim
Bluram'lar Hakkında:
Blurams, gelişmiş akıllı görüntüleme teknolojileri, ürünleri, hizmetleri ve platformlarında uluslararası lider bir sağlayıcıdır. Teknolojik yeniliği ve ürün deneyimini savunur ve görüntü işleme, bilgisayarla görü ve bulut bilişim vb. alanlarda uçtan uca entegre çözümler üzerinde avantajlar inşa eder. Blurams'ın rekabetçi çözümleri, ürünleri ve hizmetleri, kararlılığı ile küresel olarak işletmelere ve tüketicilere sunulmuştur. akıllı bir gelecek ve kaygısız bir yaşam için.
Daha fazla bilgi için www.blurams.com adresini ziyaret edin.
Sosyal medyada bizi bulun ve beğenin:
molly@blurams.com